EHiNs kompetanseprogram

EHiN kompetanseprogram

Lær fra erfarne eksperter som Helga M. Brogger, Ivar Hukkelberg, Bente Christensen, og mange flere. Oppdag fremtidens muligheter og utfordringer, og motta EHiNs kompetansebevis.

Styrking av kompetansen innen digitalisering er nøkkelen til å møte de stadig økende kravene og mulighetene som helsesektoren står overfor. EHiNs kompetanseprogram gir en dypere forståelse av viktige emner innen e-helse.

For mer informasjon og påmelding:

E-helse NSFs medlemmer fikk en e-post med informasjon om et tilbud for tilgang til kompetanseprogrammet før helgen (uke 42).

Om EHiNs kompetanseprogram 6. november

Styrking av kompetansen innen digitalisering er nøkkelen til å møte de stadig økende kravene og mulighetene som helsesektoren står overfor. EHiNs kompetanseprogram gir en dypere forståelse av viktige emner innen ehelse.

Fire kompetansespor

  • Et modulbasert kompetanseprogram om e-helse i regi av EHiN - for helsepersonell, nyansatte eller andre som trenger en grunnleggende forståelse for e-helse - med faglig kompetanse fra offentlig og privat sektor. Deltakere vil motta et kompetansebevis for gjennomført program, signert EHiN.
  • et lederspor med fokus på endring og gevinster i regi av EHiN - for ledere med praktisk ansvar for endringsprosjekter og implementering i organisasjonen. Deltakere vil motta et kompetansebevis for gjennomført program, signert EHiN.
  • Ett heldagskurs - The Fast Healthcare Interoperability Resources - i regi av Firely, et nederlandsk selskap som er spesialisert innen et sett med regler og spesifikasjoner for utveksling av elektroniske helsedata, hvor målet er å muliggjøre sømløs og sikker utveksling av helseinformasjon slik at pasienter kan motta den best mulige omsorgen. Se mer her: https://www.fhir.org/ 
  • “Learn how to bring future thinking into strategy”. I regi av Copenhagen Institute of Future Studies, bli med på et heldagskurs om bruk av metoder utviklet for å løse strategiske organisatoriske og forretningsmessige utfordringer. Se mer her: https://cifs.dk/ 

Om EHiN

EHiN (E-helse i Norge) er Norges ledende konferanse innen e-helsefeltet, og gir deltakerne en enestående mulighet til å lære om de nyeste trender, løsninger og initiativ innen e-helse. Konferansen samler eksperter, praktikere, og beslutningstakere for å diskutere og dele innsikt om hvordan teknologi kan forbedre helsevesenet. Se årets program her:

Digitale billetter

Som en del av deres engasjement for å styrke helsevesenet og fremme e-helse i Norge, har EHiN gitt et tilbud på digital tilgang til konferansen (7.–8. november) til alle NSF-medlemmer. Informasjon om rabattkode er sendt ut på e-post til medlemmer fra noreply@nsf.no.