Lokalgruppeleder-samling og nettverksmøter 20.-21.04.23

Lokalguppeledere NSFLOS

Lokalgruppeledere NSFLOS

Et av styrets høydepunkter er å møte lokalgruppelederne og høre hva som rører seg blant medlemmene. Femten lokalgruppeledere og styret møttes i NSF sine lokaler i Tollbugata. På programmet var blant annet status for spesialistgodkjenning for operasjonssykepleiere, presentasjon av rapporten til Helsepersonellkommisjonen ved Iren Luther med påfølgende debatt, høring på revidert ansvars- og funksjonsbeskrivelse for operasjonssykepleiere. Engasjementet var stort. Utfyllende referat fra lokalgruppeledersamlingen ligger på Fagportalen.
Lokalgruppelederne delte hva som har opptatt dem siden sist. Buskerud og Nordland har avholdt seminar med god deltagelse og et variert program. Flere formidler at det er utfordrende å engasjere medlemmene og få i gang aktiviteten i kjølvannet etter pandemien.
Styret benyttet anledningen til å informere om GF med valg av nytt styre og seminardager/NORNA-kongress i Bergen 6.-8. september 2023. Programmet begynner å ta form og er publisert. Seminardagene i 2024, blir på Quality Hotell Tiller i Trondheim.

Fredag 21.04 var nitten lærere og femten fagutviklingssykepleiere/ledere samlet i Tollbugata, i tillegg deltok tolv fag/ledere digitalt. På programmet var mange av de samme temaene som for lokalgruppelederne. Nettverkene var samlet når Iren Luther presenterte fra Helsepersonellkommisjonen. Det var en engasjerende debatt i nettverkene rundt oppgavedeling i etterkant. Referat fra lærernettverket og nettverk for fagutviklingssykepleiere og ledere ligger også i Fagportalen.