Fylkesmedlemsmøter høsten 2023

Fylkesmedlemsmøte

Her er programmene for årets fylkesmedlemsmøter i Akershus, Buskerud og Østfold. Sett av datoen og meld deg på det arrangementet som passer deg best (påmelding vil åpnes snart).

Fylkesmedlemsmøte 19.10.2023 Hotel Quality Fredrikstad

Kl. 17.00- 18.00              Registrering og enkel servering

Kl. 18.00 – 18.45             Velkommen ved fylkesledelsen

Kl. 18.45 – 19.30             «Det finnes alltid et håp» - foredrag v/Audun Mo

Audun Mo er psykiatrisk sykepleier, har master i helseadministrasjon, bred erfaring fra psykisk helsevern, ledelse, forsvaret, kommunehelsetjeneste, legevakt og 5 år som fullt frikjøpt tillitsvalgt i NSF.

Han har tidligere sittet i fylkesstyret i både NSF Oslo og NSF Viken. For tiden er han varamedlem i fylkesstyret i NSF Viken, han er også medlem av NSF sin faggruppe for sykepleiere som jobber med psykisk helse og rus (Spor) og faggruppen for sykepleierledere (LSL). 

Til daglig jobber Mo som koordinator for nettverk etter soning. Her kommer all tidligere jobb- og livserfaring godt til nytte i møte med en svært sårbar brukergruppe (domfelte før, under og etter soning). 

Mo er aktuell med boken "Det finnes ingen enkel måte å si dette på". Mo skrev boken etter en livsendrende hendelse hvor han mistet samboeren sin i en trafikkulykke. Han satt etter dette igjen med aleneansvar for deres barn som på daværende tidspunkt var 14 mnd. gammelt.  I foredraget vil det bli smakebiter fra denne boken. Innholdet i foredraget vil bli spesielt tilpasset sykepleiere. 

Det vil bli anledning til å kjøpe boken etter foredraget. 

Meld deg på fylkesmedlemsmøtet i Østfold her.

Audun Mo

Fylkesmedlemsmøte 19.10.2023 Lillestrøm kultursenter

Kl. 17.00 – 18.00             Registrering og enkel servering

Kl. 18.00 – 18.45            Velkommen ved fylkesledelsen og utdeling av gullnåler

Kl. 18.45 – 19.45             Konsertforedrag med Marthe Valle

Marthe Valle er en kjent sanger og artist fra Harstad. Valle bor for tiden i Bergen, hvor hun også jobber som sykepleier.

Gjennom karrieren har Valle gitt ut 7 plater, vunnet Spellemannspris og turnert i Norge siden 2004. Hun er utdannet sykepleier og jobber innen feltet rus/psykiatri.

Valle har et sterkt sosialt engasjement og har bl.a. vært helsearbeider i Midtøsten og flyktningeleiren i Moria i Hellas.

Som sykepleier selv kjenner Valle godt til sykepleiergruppen, og situasjonen mange av oss står i daglig. Med sine magiske tekster og sanger binder hun foredraget sammen, og gjør det til en helt unik opplevelse som både berører og inspirerer.

Meld deg på medlemsmøtet i Akershus her.

Marthe Valle

Fylkesmedlemsmøte 19.10.23 Drammen teater - hovedscene

Kl. 17.00 – 18.00             Registrering og enkel servering

Kl. 18.00 -18.45              Velkommen ved fylkesledelsen og utdeling av gullnåler

Kl. 18.45 – 19.45             Foredrag med Menopausebyanita

Anita Prante er jordmor med mastergrad og jobber til daglig som høyskolelektor ved VID. Hun brenner for forsknings- og erfaringsbasert kunnskap, åpenhet og tabu-bryting om overgangsalderen. Dette formidler hun

Selv som jordmor har Prante måttet gå en lang vei for å få styr på sin egen overgangsalder. I dette foredraget deler hun sin erfaring og fagkunnskap.

Et foredrag for deg som direkte eller indirekte møter personer i menopausen som sykepleier, kollega, ansatt eller i hverdagsliv - eller for deg som rett og slett er pre-, per eller post menopausal selv.

Meld deg på medlemsmøtet i Buskerud her.

Anita Prante